Basis behandeling voor AIDS

Basis behandeling voor AIDS

Wanneer het menselijk immunodeficiëntievirus (HIV) wordt advanced, heet verworven immunodeficiëntiesyndroom, of AIDS. Dit virus doodt de T-cellen die uw lichaam de belangrijkste verdediging tegen ziekte zijn. De basis behandeling voor HIV / AIDS is antiretrovirale (ARV) medicijnen. De drugs niet genezen van HIV / AIDS en moeten worden genomen voor de rest van je leven.
Als u al gediagnosticeerd met HIV, kan ARV medicamenteuze behandeling het ontstaan ​​van aids vertragen en verlengen je leven. Volgens AVERT, internationale AIDS goed doel, zijn er meer dan 20 antiretrovirale geneesmiddelen goedgekeurd door de FDA van HIV infecties. Hun brede classificaties vindt u hieronder.

Proteaseremmers

Proteaseremmer drugs richten op een enzym dat helpt HIV te repliceren. Dit vertraagt ​​de progressie van de ziekte, omdat de HIV cellen niet zo snel kunnen vermenigvuldigen.

Reverse transcriptase inhibitors

Reverse transcriptase remmers gericht op een enzym waarmee HIV integreren in chromosomen uitschakelen. Door het voorkomen van deze, is HIV gestopt reproduceren binnen uw cellen.

Fusion of Entry Remmers

Deze medicijnen voorkomen dat hiv uit het invoeren van de menselijke immuuncellen.

Integrase inhibitoren

De nieuwste klasse van geneesmiddelen, die verhinderen dat een enzym HIV nodig van inbrengen van genetisch materiaal in uw cellen.

Het combineren van drugs

De meest effectieve manier om aids te behandelen is om meerdere drugs te nemen. Het nemen van twee antivirale middelen in een keer wordt genoemd combinatietherapie en het nemen van drie of meer staat bekend als zeer actieve antiretrovirale therapie (HAART).