Astragalus øreinfektion

Øreinfektion, eller mellemørebetændelse, er almindelig hos børn og babyer. Det er betændelse infektion i mellemøret, og i de fleste tilfælde kan rydde op i et par dage på egen hånd. Receptpligtige og over-the-counter medicin er ikke gode til behandling af øreinfektioner, undtagen for alvorlige tilfælde, og kan forårsage mere skade. Astragalus er en kinesisk urt, som indeholder anti-virale egenskaber, der anvendes som en naturlig kur til at afhjælpe øreinfektioner og forhindre gentagelser.

Årsager

Årsagerne til øreinfektioner hos børn omfatter eksponering for væske blokering i øret fra et koldt, udsættelse for cigaretrøg, infektion og hævelse af polypper i halsen, udsættelse for kold luft og fødevareallergi. Fælles allergener er hvede, citrus, æg, chokolade, soja, skaldyr, mælk og majs --- med mejeri bliver anset for at være den førende fødevareallergener forårsager øreinfektioner. Medicin, der er truffet for forkølelse eller influenza kan også forårsage infektioner, såsom antibiotika, aspirin og dekongestanter. Den vigtigste årsag hos spædbørn og børn, fordi deres immunsystem ikke er fuldt udviklet endnu, hvilket gør dem mere modtagelige for infektion. Astragalus er et naturligt middel, der befæster immunsystemet og genopbygger styrke og modstandskraft.

Symptomer

Indikatorer for en øre infektion omfatter dit barn trække på hendes øre, gråd mere end normalt, feber, væske dræne fra ørerne, irritabilitet og søvnbesvær. Kroniske øreinfektioner kan resultere i tab af hørelse, svimmelhed, ringen for ørerne og træthed. Astragalus urt anvendes som et forebyggende til vedvarende eller tilbagevendende infektioner. Du skal tage dit barn til en læge straks, hvis hun oplever apati, stiv nakke, høj feber eller unormal psykisk funktionsevne.

Behandling

Astragalus rod kan gives til børn i en flydende glycerin ekstrakt da det har en sød smag. Tør Astragalus rod har også en immun forstærkende virkning og kan koges i supper og korn retter. Hvis venstre ubehandlet, kan øreinfektioner føre til kort eller lang sigt høretab, bristede trommehinden og muligheden for infektionen at påvirke andre dele af hovedet, herunder hjernen.

Sikkerhed

Der er naturmedicin, der er specielt lavet til børn og sælges til naturlige fødevarer og sundhed butikker. Følg pakke retninger og aldrig give dit barn voksne retsmidler da ikke alle urter er egnet til konsum barn. Naturlægemidler anerkendes som værende sikre retsmidler og Astragalus bruges også til at bekæmpe almindelig forkølelse.

Forholdsregler

Det er vigtigt at begrænse indtagelsen af ​​Astragalus under et barns feber, fordi urten kunne forlænge høje temperaturer. Det bør ikke tages sammen med kortikosteroider eller immunosuppressive lægemidler eller med acyclovir eller interferon.