Ashwagandha Sikkerhed

Mange mennesker, der har en interesse i naturlægemidler kosttilskud og alternativ medicin har måske hørt om en obskur krydderurt kaldes Ashwagandha. Denne lille plante har længe været en del af ayurvedisk medicin og er stigende i popularitet blandt forbrugerne i dag til behandling af forskellige lidelser.

Ashwagandha Døsighed

Dem, der oplever en betydelig mængde af døsighed, når du bruger Ashwagandha kan rådes til ikke at drive et køretøj eller en tunge maskiner.

Lægemiddelinteraktioner

Ifølge et indeks af naturlige og alternative behandlinger tilgængelige online, vil Ashwagandha øger effekten af ​​eventuelle beroligende midler, såsom andre medikamenter eller alkohol, hvis de tages samtidig med de andre sedativer.

Overvejelser

Ifølge Healthwise vidensbase udnyttet af University of Michigan Health System med hensyn til Ashwagandha, urten har ingen kendte toksiske lægemiddelinteraktioner.

Advarsler

Det er ikke tilrådeligt for gravide kvinder at bruge Ashwagandha, fordi det kan fremkalde abort, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center hjemmeside.

Sikker Dosering

Unormalt høje doser af Ashwagandha har vist sig at forårsage nyreskader hos forsøgsdyr. Folk, som bruger Ashwagandha er advaret om at holde sig til den anbefalede sikker dosering.