ARV behandeling voor AIDS

ARV (antiretrovirale) behandeling voor HIV / AIDS heeft laten zien een grote belofte in het vertragen van de voortgang van de ziekte en het verlengen van het leven van patiënten. Zorgverleners hebben meer dan 30 geneesmiddelen uit te kiezen voor dit regime.

Identificatie

ARV therapie is het gebruik van verschillende geneesmiddelen voor de behandeling van HIV / AIDS in verschillende stadia van de ziekte. De geneesmiddelen uit verschillende klassen of groepen van geneesmiddelen goedgekeurd voor gebruik strijden HIV / AIDS.

Functie

De geneesmiddelen die in ARV therapie kan komen met een aantal bijwerkingen, de meest voorkomende daarvan zijn diarree, vermoeidheid en hoofdpijn.

Time Frame

Studies in de afgelopen 10 jaren is gebleken dat ARV therapie is effectief bij de bestrijding van progressie van de ziekte.

Overwegingen

Elk van de geneesmiddelen die in ARV therapie wordt gegeven bij verschillende doseringen. Uw zorgverzekeraar zal samen met u bij het bepalen van de juiste behandeling. De jaarlijkse kosten voor deze medicijnen is ongeveer $ 3.000.

Waarschuwing

Er is geen behandeling voor HIV / AIDS. ARV therapie veelbelovend als een manier om replicatie van de ziekte stoppen en verlengen de levensduur van patiënten door het stimuleren van het immuunsysteem.