Armour Vs. Synthetische schildklierhormonen

De schildklier is een kleine klier in de hals die hormonen die de stofwisseling beïnvloeden regelt. Als de schildklier niet goed werkt, kunnen symptomen zijn gewicht, depressie, extreme vermoeidheid, hartkloppingen en een slechte regulering van de lichaamstemperatuur. Schildklier ziekte is gemakkelijk te behandelen met synthetisch hormoon vervanging, zoals Synthroid of natuurlijke vervangers zoals Armour Thyroid.

Formulieren

Armour Thyroid en synthetische schildklierhormonen zijn alleen beschikbaar op recept. Schildklier medicatie kan niet worden gekocht over de toonbank. Generieke versies van de synthetische hormonen zijn.

Ingrediënten

Armour Thyroid lijsten varkens (varkens) schildklieren, als onderdeel van de ingrediënten. Armour Thyroid geen lactose of gluten bevatten. Synthroid bevat geen dierlijke producten, maar het bevat wel suiker, zetmeel, lactose, talk en kleurstoffen.

Side Effects

Bijwerkingen van Armour Thyroid of synthetische schildklierhormonen zijn zeldzaam. Als de medicatie niet genomen zoals voorgeschreven (bijvoorbeeld op een lege maag), u kunt ervaren lichte maagklachten.

Sterkte / Dosis

Synthetische hormonen gemeten in microgram. Armour Thyroid wordt gemeten in granen. Een kwart korreltje Armour is gelijk aan 18,5-25 microgram Synthroid. Als u tussen de twee, zal uw arts moeten sommige berekeningen te doen om de juiste dosering te garanderen.

Hormonen

De schildklier produceert T3 en T4 hormonen bij het opnemen van jodium uit de voeding. Synthetisch hormoon therapie vervangt alleen T4. Armour Thyroid vervangt T3 en T4.