Armour Natuurlijke Schildklier Behandelingen

Armour Natuurlijke Schildklier Behandelingen

Armour natuurlijke schildklier medicatie wordt gebruikt om patiënten met problemen met de schildklier, meestal de behandeling van hypothyreoïdie. Hypothyreoïdie treedt op wanneer de schildklier niet genoeg produceren schildklier stimulerende hormonen voor het lichaam om goed te functioneren. De schildklier regelt de stofwisseling en de groei, dus als het niet goed functioneert, is medicatie nodig. Armour schildklier medicatie is de beste alternatief voor synthetische medicijnen voor de behandeling van hypothyreoïdie.

Drug Information

Armour schildklier is afkomstig van varkens (varkens) schildklieren. Het bevat T-3 (Liothyronine) en T-4 (levothyroxine). Het geneesmiddel heeft een sterke geur. Sterke punten variëren van 15 mg tot 180 mg per dag. De tabletten zijn licht geelbruin van kleur, ronde en een mortier en stamper onder de A, samen met de kracht code letters, reliëf op hen. Medicatie moet bij kamertemperatuur worden bewaard tussen de 59 en 86 graden. Voor volledige informatie, zie de link op de middelen.

Dosering Bepaling

Bloedonderzoeken worden uitgevoerd om de niveaus van schildklierhormonen nog steeds geproduceerd door schildklier patiënt te bepalen. TSH (schildklier stimulerend hormoon), T-4 (zowel vrij en gebonden), T-3, en de schildklier antilichamen tests zijn vaak gebruikte tests. Patiënten worden gestart op lage doses van Armour schildklier, met aanpassingen totdat alle bloedonderzoeken zijn in de normale parameters.

Overwegingen

Armour schildklier medicatie moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij mensen met hartaandoeningen, zoals ouderen en mensen met angina pectoris. Iedereen met deze voorwaarden dient te worden gestart op lage doses en zeer nauwlettend in de gaten voor de schadelijke effecten.

Waarschuwing

Symptomen van diabetes mellitus, diabetes insipidus, en corticale insufficiëntie kan worden verhoogd bij het nemen van Armour schildklier.

Zuigelingen moeten nauw bij het op Armour schildklier worden bekeken, omdat overtollige doses craniosynostosis kan veroorzaken.

Schildklierhormonen mag niet worden gebruikt om gewichtsverlies te bevorderen. Dit kan leiden tot levensbedreigende aandoeningen.

Informatie voor de patiënt

De meeste patiënten die schildklierhormoon vervangende nodig zal zijn op de medicatie voor het leven.

Ongewenste bijwerkingen zoals pijn op de borst, versnelde hartslag of hartkloppingen, intolerantie voor warmte en zweten, nervositeit, slapeloosheid, of andere ongebruikelijke symptomen moet onmiddellijk een arts worden gemeld.

Patiënten moeten controleren met hun arts voordat u andere medicijnen, waaronder over de toonbank medicijnen, samen met Armour schildklier. Andere medicijnen kunnen de absorptie vertragen of anderszins interfereren met schildklierhormonen.

Bloedonderzoek moet worden uitgevoerd op een lege maag te voorkomen besmetting van de resultaten.

Zwangere vrouwen wordt aangeraden om Armour schildklier vervanging blijven.

Zogende moeders moeten weten dat sommige schildklierhormoon wordt uitgescheiden in de moedermelk. Een zogende moeder moet met haar arts te praten om te kijken over de voortzetting van de medicatie.

Als hypothyreoïdie symptomen aanhouden of terugkeren, na de behandeling, patiënten dienen hun arts te informeren en hebben bloedonderzoek liep.