Anvendelse af Banaba

Banaba --- også kendt som den gigantiske flor myrtle --- er et træ hjemmehørende i det sydøstlige Asien, hvor det har længe været anvendt i traditionel medicin. Banaba har for nylig fået en vis anseelse i Vesten på grund af flere undersøgelser, der viser det kan være i stand til at formidle nogle af de komplikationer af diabetes og har en samlet positiv effekt på blod-sukker (glukose) niveauer. En pakket supplement kendt som Glucosol, fremstillet af ekstraktet af Banaba, markedsføres udførligt om internettet som en måde at regulere blodsukkeret, selv blandt diabetikere, som er insulinkrævende.

Funktion

I spørgsmålet om "Journal of Applied Science Research," den August 2005 forskere fra flere asiatiske universiteter offentliggjort en undersøgelse, der konkluderede, at Banaba ekstrakt effektivt reducerede blod-sukker niveauer af diabetiske mus en time og en halv efter administration. Resultaterne syntes at være "dosisafhængig", hvilket betyder, at med højere doser blev observeret en mere udtalt virkning. Den triterpenoid corosolsyre, som er til stede i Banaba blad, blev fundet at være så effektiv som insulin reabsorbing glukose.

Effekter

I en anden undersøgelse, offentliggjort i udstedelsen af ​​februar 2002 ", Planta Medica," forskere på Institut for phamaceutical Undersøgelser af universiteterne i Nagasaki og Hiroshima isolerede virkningerne af Banaba ekstrakt på blodsukkeret. De fandt, at når testet på rotter, Banaba ekstrakt var i stand til at øge optagelsen og re-absorptionshastigheden af ​​glukose. De fandt, at unikke stoffer i Banaba, kaldet ellagitanniner, producerer en insulin-lignende effekt og effektivt lavere blodsukker.

Historie

Banaba bruges i traditionel medicin i flere sydøstasiatiske lande, især Filippinerne. Ifølge Drugs.com er bladet anvendes til diuretiske og afføringsmiddel egenskaber samt diabetes og roden anvendes til maven og fordøjelsessystemet lidelser.

Overvejelser

Diabetes er en kompliceret sygdom med mange medvirkende faktorer, herunder genetik og kost. Diabetes er stigende i hele verden, især blandt børn, og forsøger at behandle diabetes gennem naturlige midler bør tages hensyn til alle faktorer, herunder fedme, forhøjet blodtryk og andre medicinske tilstande, der bidrager til diabetes.

Potentiale

Banaba er almindeligt dyrket som en tropisk plante over hele verden. Fordi diabetes er en verdensomspændende epidemi af globale proportioner, ser det ud til, at Banaba har fremragende potentiale som et hjem afhjælpe eller som et supplement behandling for diabetes og andre sukker-relaterede tilstande blod. De involverede i "Journal of Applied Science Research" forskere artiklen bestemmes, at »[t] han bruge af Banaba afkog er stadig den mest effektive og praktisk tilgang til" etno "farmakologisk" styring af diabetes. "