Anti Cellulite Kruiden

Anti Cellulite Kruiden

Cellulite gebeurt voornamelijk op de bovenbenen, billen en armen. Het geeft de huid en het omringende weefsel een ingedeukte, kwark uiterlijk. Mettertijd raakt vet gevangen in de dermale laag van de huid en produceert hobbelige uiterlijk. Het handhaven van een gezond dieet, gewichtsverlies en lichaamsbeweging kunnen allemaal drastisch verbeteren van de verschijning van cellulite. Slechte vochtinname en onaangepaste voeding kan ook vet om opgesloten in lagen van de huid te worden. Het verbeteren van de voeding door middel van goede voeding en kruiden kan het uiterlijk van de cellulitis te verminderen.

Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn wordt geproduceerd door het breken van appels en ze te plaatsen in vaten op natuurlijke gisten. De vergisting produceert een donkere, schuimende substantie die vaak wordt genoemd, "moeder." Alle natuurlijke, kruiden apple cider azijn verkocht in reformwinkels bevatten een zekere mate van de moeder, die wordt verondersteld om toe te voegen aan de voordelen ervan. Appelazijn bevat fosfor, chloor, natrium, kalium, calcium, magnesium, fluor, ijzer, koper, zwavel en silicium.

Het nemen van 2 eetl. appelazijn per dag gemengd in een glas water wordt verondersteld om de stofwisseling te verhogen, verminderen van de verschijning van cellulite, verbetert de spijsvertering, verlichten constipatie, het verbeteren van huidaandoeningen en versterken het immuunsysteem.

Home Remedies Web stelt mengen appelazijn met massage olie en werkt het in de huid door middel van massage praktijken om de verschijning van cellulite te verminderen.

Blaaswier

Een vorm van algen, blaaswier (Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum) wordt geoogst langs de Atlantische kust van Europa en rond Groenland. Het wordt ook verkregen uit de Baltische zee en de Canarische Eilanden. De algen komt ook langs de Atlantische kust van Noord-Amerika tot in North Carolina.

Bladderwrack wordt gebruikt als een topische toepassing die masseren in cellulitis huid, als toevoeging waardoor badwater en ook de vorm van capsules of thee. Het kruid kan ook aan levensmiddelen worden toegevoegd tijdens het koken.

Het kruid wordt verondersteld om het immuunsysteem te ondersteunen, te helpen met de stofwisseling en verminderen cellulite, volgens de Chinese Kruiden website, die op voedingssupplementen informatie biedt.

Chroom

Chroompicolinaat wordt verondersteld om op natuurlijke wijze helpen de balans van de stofwisseling om te helpen bij gewichtsverlies, die de verschijning van cellulite te verminderen. Het vermindert de eetlust, volgens Fitness Attitudes. Het lijkt te helpen verminderen het verlangen naar zoete lekkernijen en gemak hongergevoel.

De kruiden-supplement kan worden geconsumeerd in de vorm van pillen of door middel van een natuurlijk dieet dat pruimen, noten, volle granen, aardappelen en pindakaas bevat. De toevoeging van het supplement in pilvorm een ​​reeds gezond dieet kan helpen om gewicht te houden gedurende de tijd, wat ook het uiterlijk van cellulitis verminderen.