Annadrall Side Effects

Annadrall is een soort anabole steroïde als een niet-receptplichtige voedingssupplement bedoeld om spiermassa te helpen op de markt gebracht. Annadrall bevat Anadrol, een medicijn dat alleen op recept verkrijgbaar in de Verenigde Staten en levert een aantal gevaarlijke bijwerkingen.

Betekenis

Vanwege de schadelijke bijwerkingen veroorzaakt door anabole steroïden zoals Anadrol, de gehele klasse van geneesmiddelen is onder strakke regulering als een gereguleerde stof in de Verenigde Staten als gevolg van de anabole steroïden Act van 1990. Producten zoals Annadrall zijn gemaakt buiten de Verenigde Staten en verkocht via het internet om regelgeving te vermijden.

Soorten Side Effects

Vaak voorkomende bijwerkingen van Anadrol bij mannen zijn onder andere acne, een vrouwelijke zwelling van de borsten, een toename van de erecties en een dringende behoefte om te urineren. Voor vrouwen, vaak voorkomende bijwerkingen zijn onregelmatige menstruatie, acne, zwelling van de clitoris, veranderingen in het lichaam van de haargroei en het verlies van haar van het hoofd.

Drug Interactions

In combinatie met het voorschrijven van medicijnen bloedverdunners zoals warfarine, Anadrol vormt een risico voor ernstige bloeden na een blessure, tandheelkundige werk of een operatie.

Risico's

De meest ernstige risico van Anadrol zijn de effecten op de lever, zoals de vorming van met bloed gevulde cysten die goed functioneren van het orgaan verminderen. Daarnaast is een aantal gebruikers van Anadrol kankercellen levertumoren ontwikkelen van het nemen van de drug.

Overwegingen

Anadrol is niet veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap als het een risico voor aangeboren afwijkingen en miskramen vormt. Als u een voorgeschiedenis van kanker, nierziekte of lever dysfunctie, Anadrol brengt ernstige risico's voor uw gezondheid vanwege de mogelijke bijwerkingen.