Andere Medicinaal gebruik van de Aloë Plant

Andere Medicinaal gebruik van de Aloë Plant

De meeste mensen zijn bekend met aloë vera gel als een rustgevende, helende substantie voor brandwonden en droge huid, en het is ook een favoriete kamerplant. Snijd een vers blad van een gezonde aloë vera plant en wrijf het op je verbrande of droge huid en je voelt waarom het wordt gebruikt als een natuurlijke behandeling voor de huid. Gels en sappen van de plant bevatten acemannaan, een complex koolhydraat gevonden antivirale, gastrointestinale en immuunstimulerende eigenschappen. De eenvoudige aloë vera plant heeft waardevolle geneeskrachtige eigenschappen van meer dan ver buiten de hydraterende gel.

Laxeermiddel

Volgens de Mayo Clinic, latex uit de aloë vera plant heeft laxerende eigenschappen. Aloïne is belangrijkste laxeermiddel aloë's en is te vinden in de huid van de bladeren. In 2002 verbood de Amerikaanse Food and Drug Administration het gebruik van aloïne in over-the-counter producten. Echter, een zelfgemaakte voorbereiding van blended of juiced en gespannen aloë bladeren zorgt voor een laxeermiddel tonic. Een milde voorbereiding is aan te bevelen, omdat aloïne genomen in sterke concentraties kan pijnlijke krampen en intestinale irritatie veroorzaken.

Arthritis Relief

Aloe anti-inflammatoire eigenschappen helpen artritis opluchting. Het drinken van aloe vera sap en het toepassen van aloë vera gel of crème om pijnlijke artritis gewrichten helpt verlichten en pijn, stijfheid en beperkte mobiliteit te elimineren. Dit is van de sterolen, zoals lupeol en campesterol gevonden in aloë vera gel. Een actueel pasta gemaakt van aloë vera gel gemengd met gemalen aspirine en wreef in pijnlijke gewrichten of toegepast als een kompres met een warm, vochtig washandje of gaasje biedt onmiddellijke verlichting en vermindert de zwelling.

Behandelen Zweren

Het drinken van aloe vera gel heeft een verzachtende en helende werking op maagzweren. De gel bevat polysacchariden met antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen die gunstig zijn voor zweren zijn. Polysacchariden zijn verantwoordelijk voor de gelstof in bladeren aloë's en bestaan ​​uit een complexe verbinding met koolhydraten en vele andere stoffen met anti-ulcus, antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen. Er wordt gedacht dat het drinken van aloe vera gel heeft dezelfde effecten intern als de kalmerende effecten van aloë gel op de externe huidcellen.

Behandel Sportblessures

Aloë vera heeft veel waardevolle toepassingen voor de behandeling en genezing van sportblessures. Blaren genezen snel wanneer aloë vera gel wordt aangebracht, hetzij in de vorm van gel of als een gekoeld of bevroren kompres gemaakt van gemalen aloë vera bladeren. Spier-verstuikingen en krampen snel reageren op een warme aloë vera wrap gemaakt van het verwarmen van een vochtig washandje of handdoek gedrenkt met aloë vera sap of gel. Breken aspirine en mengen met aloë vera gel en wrijven over pijnlijke spieren en gewrichten snel brengt verlichting van pijn en ontsteking. Aloë vera sap zorgt voor een langzaam werkend mild stimulerend middel en wordt gebruikt als een energie-boost voor deelname aan actieve sporten.