Aloë Vera Topical Voordelen

Aloë Vera Topical Voordelen

Aloë Vera is een vetplant die al lange tijd gecultiveerd om zijn vele geneeskrachtige eigenschappen. Lokaal toegepast, kan het helder of wit sap gevonden in vlezige bladeren van de plant effectief te kalmeren en te helpen om kleine brandwonden, met inbegrip van zonnebrand te genezen, en kan ook hydrateren en reinigen van de huid. Het kan ook tijdelijk te verlichten zoals huidaandoeningen zoals psoriasis en gordelroos.

Geschiedenis

Burgers van een paar van de oude geschiedenis van de meest krachtige beschavingen hebben verwijzingen naar het gebruik van Aloë Vera voor zijn voordelen voor de gezondheid. Griekse, Romeinse, Chinese en Indiase artsen al het voordeel van de plant. Een Sumerische tabletten die dateren uit 2100 voor Christus bevat de vroegste schriftelijke vermelding van het gebruik van Aloë Vera, en koninginnen van het oude Egypte gebruikt de plant als onderdeel van hun schoonheid regime.

Functies

Aloë Vera sap helpt om de celvernieuwing te stimuleren, bevat antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen, en het hydrateert en voedt de huid. Wetenschappers en fabrikanten toevoegen aan gels, crèmes en lotions die kleine brandwonden te behandelen, steriliseren kleine wondjes, hydrateren de droge en jeukende huid, verzacht zonnebrand en het verminderen van acne laesies.

Functie

Aloë Vera is opgenomen in gezichtstissues, zepen, shampoos en conditioners, vochtinbrengende lotions, crèmes antibacteriële, zonnebrand-hulp lotions, zalven voor de behandeling van kleine brandwonden, anti-jeuk crèmes en huidverjonging cosmetica.

Identificatie

Aloë Vera planten zijn stemless of semi-stemless, met vlezige groen of grijs-groene puntige bladeren met kleine witte tanden langs de randen en lichtgekleurde vlekken. De verpakking of de recipiënten van topische producten meestal duidelijk worden aangegeven of het product bevat Aloë Vera. Als je onzeker bent, kunt u de lijst van ingrediënten.

Waarschuwing

Negatieve effecten van het gebruik van Aloë Vera zijn zeldzaam, maar enkele mensen allergische reacties op de planten, lotions en gels. Hoewel het lijkt op een cactus, Aloë Vera is eigenlijk een lid van dezelfde familie van planten met uien en lelies, dus personen die allergisch zijn voor elk type van deze planten kunnen ook allergisch zijn voor Aloë Vera zijn.