Allergisk astma hem rättsmedel

Allergisk astma uppstår när en individ upplever astmatiska symptom som svar på allergener, såsom damm, mögel, pollen och mjäll. Detta är den vanligaste typen av astma. En läkare kommer sannolikt placera sin patient på långsiktiga mediciner, samt snabb avlastnings läkemedel för plötsliga uppblossande av symtom. Huskurer för allergisk astma är på uppgång också och många allergiska astmatiker experimentera med olika alternativ för att lindra sina symptom. Men enligt Astma och Allergifonden of America, kan huskurer vara till nytta, men ska hoppas över helt och hållet om de utgör fysiska risker.

Typer av korrigerande åtgärder

Akupunktur har visat i några studier att hjälpa allergiker och astmatiker slappna av och träna lugnare andning. Sätt inte använda sprutor eller placera dem nära någon organ varnar Astma och Allergifonden of America.

Kiropraktik metoder är utformade för att manipulera ryggraden så att kroppen kan läka på egen hand utan att det behövs några konventionella läkemedel. Enligt Astma-och Allergifonden of America, det finns inte några bevis som tyder på kiropraktik botemedel allergisk astma.

Vitlök kan kokas och blandas med mjölk att konsumeras ett par gånger om dagen för att lindra symtomen. Använd inte denna lösning, om mjölken vanligtvis utlöser symtomen, enligt asthmahomeopathy.net.

Enligt asthmahomeopathy.net, honung är en av de äldsta huskurer används för behandling av allergisk astma. Placera en flaska den under näsan när symptomen uppstår för att få andas tillbaka under kontroll. Eller blanda ett par matskedar vatten med honung och dricka det.

Massage, yoga och hypnos

Hypnos innebär att sätta en annan person in i en drömliknande tillstånd. För allergiska astmatiker, för Astma och Allergifonden of America säger att det enda att komma av hypnos kan vara en känd beslutsamhet att följa en god hälsoplan.

Massage och yoga är avslappningstekniker som också bidrar till att lära människor att andas ordentligt och vara i samklang med sina kroppar bättre. Dessa kan hjälpa till allergisk astma, eftersom stressen tenderar att orsaka luftvägarna att begränsa, vilket resulterar i symtom skov. De är dock inte visat sig bidra till att förbättra den övergripande funktion i lungorna, enligt Astma och Allergifonden of America.

Varning

Huskurer bör inte ersätta långsiktiga och snabbtillande läkemedel för patienter med allergisk astma, om inte instrueras av en läkare. Istället Astma och Allergifonden of America rekommenderar att åtgärder bör användas för att komplettera andra former av behandling som ordinerats av läkare. Bara för att effekterna av ett långsiktigt receptbelagda läkemedel inte har sparkat ännu, betyder det inte att det inte fungerar; det kan bara ta tid för kroppen att anpassa sig till den. Dra inga förhastade slutsatser och ersätta medicinering med alternativa terapier, varnar Astma och Allergifonden of America.

Örter kan vara lika kraftfull som receptbelagda mediciner och inte många vet att de kan medföra farliga biverkningar om de inte används på rätt sätt. Det krävs av regeringen att alla örter och vitaminer som säljs i butikerna måste ange hur de påverkar kroppen direkt på etiketten. Det är dock inte nödvändigt att varningstexter finnas på etiketten. Tidskrävande örter felaktigt kan leda till döden. Dessutom bör gravida och ammande kvinnor undvika dem. Den Astma och Allergifonden of America rekommenderar att en person bör forskning och rådgöra med en läkare innan du tar örter för att lindra allergiska astmasymtom.