Allergieën voor Konijnen Related

Allergieën voor Konijnen Related

Allergisch op konijnen variëren in intensiteit, omdat sommige mensen zijn meer ernstig allergisch voor konijnen dan anderen. Echter, de meeste mensen die tekenen van milde allergieën zien vinden ze symptomen zijn jeukende rode ogen of een loopneus. Ernstige allergieën zijn meer extreme, waardoor een persoon om astma, netelroos of andere levensbedreigende symptomen ontwikkelen. Een bezoek aan een arts voor een pleister allergie-test voorafgaand aan het overwegen van een konijn als huisdier.

Allergie-Induced Conjunctivitis

Allergie-geïnduceerde conjunctivitis, ook wel "roze oog," oorzaken gezwollen oogleden en rode ogen samen met een witte afscheiding. Dit symptoom is pijnlijk en leidt vaak tot wazig zicht. Allergie gerelateerde roze oog creëert dezelfde symptomen als virale roze oog, maar allergie-geïnduceerde roze oog is niet besmettelijk; alleen invloed op de persoon met de allergische immuunrespons. Als je roze ogen na contact met konijnen te ontwikkelen, was uw handen grondig en raadpleeg een arts. Vermijd uw huid rond de ogen aan te raken en blijf weg van de konijnen.

Anafylactische shock

Anafylactische shock is een ernstige levensbedreigende allergische reactie op konijnen. De eerste tekenen zijn netelroos en een kriebelende keel. Een persoon kan ook last hebben van een snelle hartslag, rood gezicht en hevige angst. Keel van die persoon kan close up veroorzaken ademhalingsproblemen. Krijg snel hulp door te bellen naar 911 of haasten naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis spoedeisende hulp. Deze reactie konijnen is een zeldzame, maar ernstige.

Waterige ogen

Waterige ogen zijn een veel voorkomende niet-levensbedreigende allergische reactie op konijnen. Mensen die deze bijwerking te ontwikkelen hebben over het algemeen een zeer milde allergie voor konijnen. Het aanraken na aaien een konijn de ogen kan leiden tot jeukende, tranende ogen. Waterige ogen zijn helder en niet rood zoals allergie-geïnduceerde roze oog. Deze reactie is van ergernis dan andere ernstiger en zelfs pijnlijke symptomen.

Loopneus

Een loopneus is een andere veel voorkomende allergische reactie op konijnen. Mensen met een milde allergie kunnen ervaren zowel een loopneus en tranende ogen. Deze reacties les na het wassen van de handen en het houden van afstand van het konijn. Sommige mensen kunnen niet eens beseffen dat ze allergisch zijn totdat ze aaien of tijd door te brengen met een konijn.