Alkaline Foods & Gær Infektion

Mens nogle over-the-counter retsmidler til rådighed til behandling af gær infektioner, kan nogle kvinder foretrækker at løse problemet naturligt. For dem, der søger en naturopathic middel mod gær infektioner, kan basiske fødevarer levere en løsning: at skifte til en kost primært i basiske fødevarer kan afværge væksten af ​​svampe-synder, candida.

Årsager til infektion

Gær infektioner er forårsaget af væksten af ​​en svamp kaldet Candida. Som forklaret i en artikel af Brown University helsecenter, da Candida ganger for hurtigt i det vaginale område det kan forårsage en gær infektion. Stress, diabetes og høj Carb indtag kan føre til vækst af candida. Hvis irriterende svampen er til stede i skeden på højt niveau, som det forårsager meget ubehagelige symptomer, herunder udledning, brændende, smerter ved vandladning og ømhed.

Alkaline Foods

Basiske fødevarer består af frugt, grøntsager, bladgrøntsager og urter. Disse fødevarer er vand-rige og høj i mineraler som magnesium og jern; vigtigst af alt, de er generelt lav i sukker (med undtagelse af nogle frugter). En omfattende liste over basiske fødevarer er fastsat i Ressourcer.

Effekter

Grundlæggende behøver mikroorganismerne ét stof, som at leve: glukose (sukker). De to bemærkelsesværdige elementer mangler i de fleste basiske fødevarer er sukker og kulhydrater. Kulhydrater er intet mere end langkædede sukkerarter. Således begrænser sukker og carb indtag ved at spise flere basiske fødevarer sulter de bakterier, der forårsager gær infektioner. Direkte bekæmpe kilden til problemet er også foreslået i recept for naturlige helbredelsesmetoder af James F. Balch og Mark Stengler. De forklarer, at fjerne syre-baserede fødevarer som alkohol, kaffe og sukker kan stabilisere gær niveauer.

Overvejelser

Selvom frugter er basisk, er nogle ikke anbefales på grund af højt sukkerindhold. Hvis frugten er lavt på glykæmisk indeks --- ligesom æbler, pærer, avocado og ferskner --- bør det medføre nogen negativ reaktion. Skiftet til at forbruge flere basiske fødevarer behøver ikke at være alt-eller-intet: i stedet for is til dessert, har et stykke frugt. Mens frugt har sukker, det har mindre end is. Nøglen er at begrænse sukkerindtaget, ikke fjerne det. En ressource til at høre, er Candida Directory ved Helen Gustafson og Maureen O'Shea. Forfatterne beskriver, hvilke fødevarer er tilrådeligt og i hvilke mængder.

Gavnlige Urter

Mange urter menes at indeholde anti-mikrobielle egenskaber, der kan bekæmpe Candida. Hvidløg er en velkendt urt; det kan spises, men hvidløg kan også anvendes topisk. Wrap et fed hvidløg i gaze og indsætte det som en tampon.

Mindre kendte urter som pau d'Arco, oliven blade, aloe vera og glat elm bark kan alle hjælpe med at bekæmpe en gær infektion. Disse urter er tilgængelige på specialkemikalier fødevarebutikker. For den komplette liste af urter, der kan hjælpe med at bekæmpe candida, se Resources.