Alkaline Foods for Breakfast

Alkaline Foods for Breakfast

De alkalische dieet is gebaseerd op een theorie dat verschillende voedingsmiddelen, afhankelijk van hun gehalte aan mineralen kunnen verschillende effecten op het lichaam. Op dit dieet proberen mensen aan levensmiddelen gedacht dat het lichaam veroorzaken meer alkalisch, wat resulteert in een betere pH-balans eten. Hoewel het dieet lijkt beperkend, kunt u een hele reeks van alkaline-rijk voedsel voor het ontbijt eten.

Fruit

Fruit is een belangrijk onderdeel van een gezond, evenwichtig ontbijt, dus het is goed om te weten dat de meeste vruchten worden aangemoedigd op het alkalisch dieet. Citrusvruchten hebben de neiging om de meest alkaliserende, dus voeg grapefruit, sinaasappels, mandarijnen, citroenen en limoenen aan uw ochtendroutine. Tomaten en kokosnoten zijn enkele van de meest alkaliserende vruchten die er zijn, dus aarzel niet om ze te hebben met ontbijt.

Zure kersen en onrijpe bananen zijn ook aanbevolen op dit dieet. De meeste vruchten zijn tenminste in het neutrale gebied, maar kijk uit voor dingen zoals veenbessen, frambozen, granaatappels en rijpe bananen, omdat ze aan de zure kant van het spectrum.

Granen en peulvruchten

Hoewel de meeste granen en peulvruchten worden vaak verzurende, zijn er een paar kan nemen in het dieet. Spelt, bijvoorbeeld, is een adequate optie voor het ontbijt, omdat veel health food bedrijven maken broden van dit graan. U kunt sojameel gebruiken om je eigen brood te verdienen thuis voor uw ochtend toast.

Tofu is een alkalische voeding die je kunt integreren in uw ontbijt. Probeer het maken van een Zuidwest-stijl scramble met tofu en witte witte bonen in plaats van eieren en zwarte bonen. Haver en rogge brood zijn relatief neutrale korrels u kunt toevoegen aan uw ontbijt routine ook.

Eiwit

Verschillende soorten noten en andere eiwitten zijn toegestaan ​​elke ochtend op het alkalisch dieet. Avocado, bijvoorbeeld, is een van de meer alkaliserende voedingsmiddelen die er zijn, en het gaat en een kant met ontbijt. Amandelen zijn een nuttige aanvulling omdat het vet en eiwit houdt je de hele dag energiek. U kunt zelfs rauwe amandel boter te kopen voor het bijvullen een plakje spelt toast.

Kruiden en Oliën

Als u op zoek bent naar een beetje extra smaak toe te voegen aan uw ontbijt, kon koken oliën en kruiden zijn precies goed. Stevia is een van de weinige zoetstoffen aanbevolen op dit dieet. Maar kaneel, chili peper, gember en alle verse kruiden die je kunt bedenken zou zijn solide toevoegingen aan uw ontbijt. Probeer het koken van uw voedsel in ruwe kokosolie, sesamolie, lijnzaadolie of teunisbloemolie. U kunt zelfs gebruik maken van deze oliën naar boven een stuk brood of fruit.