Alcohol Abuse in de Ouderen

Alcohol Abuse in de Ouderen

Alcoholmisbruik door ouderen kan een reeks van gevolgen voor de gezondheid hebben. In 2002, Dr. L. Hays van de Universiteit van Kentucky gemeld dat 2,5 miljoen oudere volwassenen en 21 procent van de oudere ziekenhuispatiënten last van aan alcohol gerelateerde problemen.

Symptomen

Verschillende vertellen symptomen kunnen ouderen alcoholmisbruik aan te geven. Deze omvatten mentale stoornis, moeite met de zorg voor de dagelijkse behoeften, het niet om afspraken, hoge bloeddruk houden, frequente ongevallen of valt, talrijke SEH bezoeken, maag problemen en familiale problemen.

Behandeling

Het aanpakken van de behandeling bij ouderen bestaat uit verschillende stappen. Eerste, beoordeelt elke patiënten die extra evaluatie nodig. Bespreek de behandeling met de patiënt, als hij of zij klaar is. Bepalen of de patiënt moet ontgifting. Geef je mening over de risico's van terugtrekking. Tot slot, het plannen van de opvolging en de coördinatie van de verdere behandeling met professionals.

Waarschuwing

Alcoholmisbruik bij ouderen kan worden bemoeilijkt door het gebruik van geneesmiddelen op recept. Als de persoon zijn alcoholgebruik zijn arts of apotheker niet worden geconstateerd, dan kunnen complicaties optreden. Bovendien, ouderen met alcoholmisbruik problemen kunnen niet medische hulp inroepen.