Akupunktur ansiktslyftning procedurer

Akupunktur är en gammal behandling för en mängd olika sjukdomar. Grunden för akupunktur är att små nålar insatta i viktiga skeden i kroppen kommer att förbättra flödet av energi längs meridianer som kinestetiska energin resor. Blockeringar orsakar stillastående energi och sjukdom. Begreppet ansiktslyftning är en modern, men akupunktur kan hjälpa till i dessa mål och --- i en mycket mindre invasiv metod än kosmetisk kirurgi.

Face-Lift mål

En ansiktslyftning utförs när patienterna känner att de inte längre vill leva med de yttre tecken på åldrande i ansiktet och halsen. Önskan kan vara rent kosmetiska, eller det kan vara en medicinsk nödvändighet som i fallet med ögonlocken att sloka i synlinjen över deras ögon. Slapp, hängande, och skrynkla, de vanligaste tecknen på åldrande, är manipulerade för att förbättra utseendet på halsen och huden i ansiktet.

Kirurgiska ansiktslyftning procedurer

En kirurgisk ansiktslyftning kallas rhytidectomy. I detta kirurgiska ingrepp, görs ett snitt runt örat och följer hårfästet över pannan och runt det andra örat. Huden dras tillbaka så att muskler och fett i ansiktet är omplaceras för att fylla slapp, och ta bort svullnader. Huden dras sedan hån över ansikts funktionen, och överskott av hud kan avlägsnas i processen. På detta sätt är rynkor slätas ut och bagginess elimineras.

Akupunktur Teori

Akupunktur är en urgammal helande konst från Asien som använder små nålar på tryckpunkter över hela kroppen. Poängen är nyckeln plats på energi meridianer som flödar hela och runt kroppen för att balansera och stabilisera den. När energiflödet blockeras, kan en person uppleva symptom på igensatt eller stoppas energi längs deras meridianer. Genom att sätta in nålar i de viktigaste punkterna, är energin får flöda fritt, återställa kroppen till ett naturligt tillstånd av hälsa.

Akupunktur Face-Lift

En akupunktur ansiktslyftning är mer allmänt kallas ansikts föryngring eller en ansiktsbehandling-toning förfarande. Denna process kan utföras över tre eller fyra månader eller så snabbt som tre veckor. Kombinationen av akupunktur behandlingar och massage kan också inkludera andra metoder såsom meditation, motion och ansiktsbehandlingar med naturläkemedel.

Förväntade resultat

Patienter som är villiga att lägga fram de ansträngningar av hela föryngring plan kan förvänta sig att se toning och strama i ansikts-och nackmuskler och hud. På grund av den holistiska och hälsosam-kropp-själ-strategi, kan de också uppleva klarare hud, tydligare tankeprocesser och ökad energi. I kombination med en rad olika kompletterande metoder, kan akupunktur ansiktslyftning faktiskt vara en ålders backning och hälsa-reparativ process.