Afschilfering Spa behandelingen

Afschilfering Spa behandelingen

Exfoliatie verwijdert dode cellen van de huid, waardoor verse huid. De werkwijze maakt huidcellen een gezondere gloed creëren door het elimineren droge schilferige huid. Afschilfering behandelingen ook helpen met de behandeling van acne en de zon beschadigde huid.

Zeezout Scrub

Zeezout scrubs profiteren van de huid, omdat ze exfoliëren en reinigen beter dan gewone zeep. Zeezout scrubs grondig je poriën te reinigen door het verwijderen van giftige stoffen uit de huid, waardoor de huid meer zuurstof. Zeezout versterkt en verstevigt de huid weefsel wanneer het wordt gebruikt als een exfoliëren. Bij het kiezen van een zeezout scrub, moet u de zoutkorrels niet te groot zijn en vermijd het gebruik van zoutkristallen. De kleinere korrels zal de huid beter dan kristallen exfoliëren.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een minder agressieve aanpak dan dermabrasie. Microdermabrasie zachtjes schuurt weg dode lagen van de huid, in vergelijking met dermabrasie, die de huid schraapt. Microdermabrasie wordt gebruikt om zon beschadigde huid, rimpels, acne, ouderdomsvlekken, littekens huid, huidverkleuring en zelfs het uiterlijk van striae behandelen. Het proces bestaat uit een zand-blaster, die de bovenste laag van de huid laat los van uw lichaam, waardoor er een frisse uitstraling en het stimuleren van groei van de huid. Het helpt ook dikker uw collageen, wat zal leiden tot jonger uitziende huid. Het proces is pijnloos en geen topische of lokale verdoving noodzakelijk. Er is geen herstel vereist voor dit proces.

Chemische Peeling

Chemische peelings omvatten gels, lotions of crèmes die worden toegepast op vers gewassen huid. De oplossing werkt dan de dood, beschadigde lagen van de huid te verwijderen. De oplossing wordt aangebracht op de huid en afgepeld, onthullen een nieuw uiterlijk. Chemische peelings worden meestal toegepast op het gezicht, hals, handen, rug en schouders. Ze worden meestal gebruikt om huid lijnen, rimpels, ouderdomsvlekken, acne en verkleuring van de huid te behandelen. Zoals met elke nieuwe laag van de huid, is het raadzaam dat een laag zonnebrandcrème worden aangebracht op de huid na de peeling omdat er huid is gevoelig voor beschadiging door de zon.

Enzyme Peeling

Enzyme peeling wordt gebruikt om gevoelige huid te behandelen en niet gepaard gaat met een krachtige werkwijze. Deze vorm van exfoliatie bevat vaak voedsel zoals ananas, papaya of pompoen. Enzymen exfolieert zachtjes breken de obligaties die de dode cellen bij elkaar op de huid, die de natuurlijke afschilfering van de huid om te beginnen werken dwingt. Omdat enzymen exfolieert zijn natuurlijk, ze werken om de huid te versterken en zelden irritatie veroorzaken.