Advies voor een dubbele kin

Dubbele kinnen zijn problemen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, veroorzaakt door de vele bronnen, zoals gewicht, erfelijkheid, houding, en de menopauze. Personen met dubbele kinnen hoeft niet om gewoon te accepteren ze echter; er zijn een aantal manieren om hun impact te verminderen of te ontdoen van hen helemaal. Mensen met een dubbele kin moeten hun opties te overwegen en vind de oplossing die het best past bij hun voorkeuren en lifestyle.

Kapsel Changes

Kies kortere kapsels, zo lang haar natuurlijke afvoer van de ogen van de toeschouwers aan de nek. Door het houden van haar te laten knippen bij de kaaklijn of hoger, zal de focus van blikken toeschouwers 'op het gezicht in plaats van de nek (en uw dubbele kin).

Kleding Wijzigingen

Pick-shirts die brede halzen hebben, zodat ze de aandacht vestigen op de schouders en de basis van de hals in plaats van de bovenste hals, waar dubbele kinnen verschijnen. Accessoires zoals kettingen, hoofd wraps, hoeden en sjaals kan ook gebruikt worden om een ​​dubbele kin te verbergen, maar zorg ervoor dat je niet overdrijven of je zal benadrukken het feit dat je iets probeert te verbergen.

Houding Adjustment

Het aanpassen van uw houding kan sterk verminderen van een dubbele kin. Houd je houding rechtop met je nek uitgerekt en uw hoofd iets naar achteren; dit zal de nek langer te maken, het uitrekken van de dubbele kin en het trekken van de huid dichter bij je nek in plaats van te laten hangen.

Makeup Nadruk

Benadruk de kenmerken van je gezicht als je make-up dragen, vooral de jukbeenderen en de kenmerken van de bovenzijde. Gebruik warme kleuren om jezelf een heldere en aantrekkelijke uiterlijk, de aandacht vestigen op je gezicht en uit de buurt van uw dubbele kin.

Oefening en gewichtsverlies

Voeren oefeningen zoals rollen je hoofd langzaam door zijn volledige bereik van de beweging, het kantelen van je hoofd naar voren om uw borst aan te raken met je kin voor vijf tot tien seconden, of kantelen van je hoofd naar je kin te houden uit voor vijf tot tien seconden; deze kan meerdere keren per trainingssessie herhaald. Combineer oefeningen zoals deze, dat de nek en kaak spieren met een verstandig dieet op te bouwen om te helpen jezelf te verliezen gewicht en stevig de nek gebied waar je dubbele kin verschijnt.

Liposuctie en Plastische Chirurgie

Een bezoek aan een plastisch chirurg en bespreek uw opties om uw dubbele kin operatief behandeld als u niet in staat om het te verminderen of te tekenen nadruk weg van het naar uw tevredenheid zijn. De chirurgische beschikbare opties zal grotendeels afhangen van de oorzaak van dubbele kin, maar er zullen waarschijnlijk ten minste één of twee procedures die kunnen worden gebruikt om volledig te elimineren. Houd in gedachten het feit dat het herstel ongemakkelijk kan zijn en dat er aanzienlijke kosten in verband met de procedures die u kiest kunnen zijn.