Adipex Ionamin & Effects

Adipex Ionamin & Effects

Als u overweegt het nemen van de medicatie Adipex of Ionamin voor gewichtsverlies, zijn er een paar dingen die je moet weten voordat u begint.

Adipex en Ionamin: Wat zijn ze?

Adipex en Ionamin zijn stimulerende middelen en zijn algemeen bekend als phentermine. Deze klasse van geneesmiddelen werken door het verlagen of onderdrukken van de eetlust in de hersenen. Phentermine lijkt op een amfetamine, stimuleren van het centrale zenuwstelsel, veroorzaakt een stijging van de bloeddruk en hartslag.

Wie kan Adipex of Ionamin gebruiken?

Adipex en Ionamin mag worden voorgeschreven door uw arts als een gewichtsverlies steun voor individuen gediagnosticeerd met klinische obesitas. Zij kunnen worden gecombineerd met dieet en lichaamsbeweging programma. De medicijnen worden voorgeschreven voor gebruik op korte termijn alleen te wijten aan de afhankelijkheid en misbruik die kunnen optreden.

Bijwerkingen van Adipex en Ionamin

Bijwerkingen bij het gebruik van dit geneesmiddel kan omvatten en zijn niet beperkt tot:

Droge mond Agitatie Hoofdpijn Hoge bloeddruk en hartslag Tremors Metaalsmaak Slapeloosheid Duizeligheid Diarree Constipatie Impotentie Verminderde zin in seks Maagklachten

Wie moet Adipex en Ionamin NIET mee?

Mensen die zijn gediagnosticeerd met enige vorm van hart-en vaatziekten, aandoeningen van de schildklier, glaucoom of mensen die verpleging of zwanger mag niet Adipex of Ionamin nemen.

Speciale overwegingen en waarschuwingen

Personen die medicijnen nemen geclassificeerd als MAO-remmers, insuline, glibenclamide en bepaalde hoge bloeddruk medicijnen nodig om de interacties van deze medicijnen kunnen hebben indien genomen met Adipex of Ionamin bespreken. Effecten kunnen ofwel worden verhoogd of verlaagd en kan ernstige levensbedreigende aandoeningen veroorzaken.

Ernstige bijwerkingen

Mocht u bijwerkingen ervaren tijdens het gebruik van Adipex of Ionamin, zoals kortademigheid, pijn op de borst, flauwvallen, gezwollen handen en voeten, neem dan direct contact op met uw arts.

Elk geneesmiddel genomen in overmaat kan leiden tot ernstige complicaties. Het nemen van Adipex of Ionamin dan kan fataal zijn. Seek dringende medische aandacht als een vermoedelijke overdosis.

Effectieve resultaten

Als u last heeft van overgewicht, overleg dan met uw arts over Adipex of Ionamin. Vergezeld met de juiste voeding en lichaamsbeweging, kunnen deze medicijnen een veilige en effectieve medische alternatief om mee te beginnen op een succesvolle gewichtsverlies programma.