Activiteiten die rente Ouderenbeleid

Activiteiten die rente Ouderenbeleid

Senioren dienen zich te betrekken bij het betrekken van de activiteiten om fit te blijven en te voorkomen geheugenverlies. Senioren die deelnemen aan groepsactiviteiten kunnen lachen en vreugde te delen. Dit ontwikkelt een binding ervaring tussen hen. Het spelen van games kan het antwoord op het verlichten van depressie, angst en eenzaamheid zijn.

Games

Technologie is geëvolueerd waar gameconsoles de beweging of activiteit van uw lichaam kan lezen. Senioren die nog nooit hebben gespeeld videospelletjes kunnen worden geïntimideerd door het spel of complexe controle regelingen. Echter, er zijn nu games op de markt speciaal voor senioren die leuk zijn en sommige zijn zelfs groepsgerichte. Andere games bieden uitdagingen zoals kruiswoordpuzzels, sudoku of breinbrekers. Deze kunnen het geheugen een senior burger te verbeteren.

Tai Chi en Qigong

Tai Chi is geëvolueerd van een martial art techniek om een ​​langzame beweging en low-impact training. Het gaat om een ​​gecontroleerde ademhaling en diepe meditatie die de algehele gezondheid van de senioren verbetert. Volgens WebMD.com, Tai Chi toont enkele positieve voordelen in de hulp slaap, artrose, kracht conditionering en het vermijden van gordelroos. Senioren beoefenen van Tai Chi in een groep kunnen profiteren, omdat het gaat socialisatie met anderen.

Qigong leert hoe je je geest te gebruiken om energie te begeleiden naar andere delen van uw lichaam. Het proces is vergelijkbaar met Tai Chi, maar senioren bewegen hun armen in langzame cirkelvormige bewegingen, geven zichzelf massages en het uitvoeren van meditatie. Senioren kunnen leren self-healing technieken die kunnen helpen bij het voorkomen of reverse ziekten zoals hoge bloeddruk, beroerte en fibromyalgie.

Sightseeing

Senioren hebben de mogelijkheid om te gaan reizen en dingen te ontdekken ze konden niet eerder. Dit zou te wijten zijn aan verplichtingen of verantwoordelijkheden zoals werk of als een full-time ouder die niet hen in staat stellen om te reizen eerder in het leven na te streven. Gepensioneerden kunnen de vrije tijd om andere culturen te ontdekken in verschillende staten of continenten te verkrijgen. Ze kunnen gaan op rondvluchten of op cruisevakanties naar beroemde bezienswaardigheden te zien en ervaar de wereld.

Tuinieren

Senioren moeten oefenen, en tuinieren bepaalt dat de bron. Volgens de "Senior Journal," tuinieren is aanvaardbaar voor senioren om de fysieke activiteit eisen die nodig zijn om te blijven in goede gezondheid te ontmoeten. Het rapport kwam van de Centers for Disease Control (CDC) en de American College of Sports Medicine (ACSM). Tuinieren heeft een kalmerend effect, omdat senioren zijn het creëren en stimuleren van bloemperken of groei van hun eigen kruiden en groenten.

Massage Therapy

Senioren die regelmatige massage therapie ontvangen kan stress te verlichten, verbeteren van de houding, de bloedsomloop, spieren ontspannen en de controle van de pijn. Therapeutische massages verlichting geven van de dagelijkse spanningen in verband met stress en kan helpen bij het herstelproces van diverse medische aandoeningen.