Aanwijzingen over hoe je een Traveling Wandelstok Adjust

Aanwijzingen over hoe je een Traveling Wandelstok Adjust

Een reizende wandelstok is aluminium en lichtgewicht. De binnenkant van het riet bevat bungee elastiek dat de stukken elkaar houdt bij het vouwen en helpt trekken ze samen bij het monteren het. De bungee elastiek werkt op dezelfde wijze als tentstokken die vouwen voor gemakkelijk transport. De juiste hoogte aanpassingen zijn belangrijk om u te helpen uw evenwicht te bewaren zonder het plaatsen van onnodige stress op de schouder en arm dat u de wandelstok in te voeren.

Instructies

•  Plaats een hand aan elke kant van het onderste gewricht op een opgevouwen wandelstok. Draai het onderste gedeelte met de punt en te begeleiden die sectie in het tweede deel van de vloer. De sectie zal trekken samen met een bungee koord binnen. Herhaal deze stap voor elke sectie riet ontvouwen en monteren.

•  Draai de stok ondersteboven met het handvat op de grond en staan ​​ernaast. Draai de stelmoer door naar links te draaien met de hand. Als uw model van riet heeft geen stelmoer, deze stap overslaan.

•  Duw de borgpennen en draai de stok onderkant zodat de pennen niet buiten de gaten in het riet.

•  Plaats de stok naast je met je elleboog lichtjes gebogen. Druk op het riet onderkant naar beneden totdat de bodem rubber tip is level met je pols.

•  Draai het riet onderkant, zodat de borgpennen uitsteken van de aanpassing gaten. Draai de stelmoer rechtsom als je het los in Stap 2. Draai het riet dan voor gebruik.

Hints

  • Wandelstokken aanpassing gaten zijn ongeveer 1 cm uit elkaar.
  • U mag een stok gebruiken in beide handen om uw aangedane been steunen. Sommige gebruikers geven de voorkeur een stok in dezelfde hand als het aangedane been, terwijl anderen vinden het gemakkelijker om in evenwicht te brengen met een wandelstok in de andere hand.