Aanbevolen Foods voor de Bloedgroep Dieet

Aanbevolen Foods voor de Bloedgroep Dieet

De fundamentele doelstellingen van de "bloedgroep dieet" zijn om te springen start de stofwisseling, keep it going strong, en eet voedsel compatibel met uw bloedgroep. Voedingsmiddelen worden afgebroken door bloedgroepen en opgenomen in categorieën, waaronder heilzaam voedsel, "neutraal" voedsel en voedingsmiddelen die moeten worden vermeden.

Onderliggende principes

Joseph Christiano, een natuurgeneeskundig arts en auteur van "Blood Types, Body Types en U," beweert dat je een dieet dat je bloedgroep een aanvulling zou moeten eten. Volgens Dr Christiano, dit is omdat elke bloedgroep heeft specifieke kenmerken die het mogelijk maken een persoon om te eten, te verteren en te assimileren zijn voedsel op een specifieke manier, en dat het niet volgen van dit dieet kan leiden tot voedsel moleculen om zich te lijmen aan het spijsverteringsstelsel , veroorzaakt gezondheidsproblemen.

Bloedgroep A

Mensen met de bloedgroep A worden gekenmerkt door zeer dikke bloed stroomt door hun aderen. Deze mensen moeten voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten en kanker te eten.

Vlees zoals kabeljauw, zeeduivel, regenboogforel, tilapia en witvis zijn allemaal aanvaardbaar als eiwitbronnen voor het type A persoon. Zuivel keuzes omvatten sojamelk en soja kazen.

Plantaardige eiwitbronnen bevatten zwart-eyed erwten, groene bonen en pinto bonen. Pompoenpitten en rode pinda's kunnen ook worden gegeten als aanvullende bronnen van eiwitten.

Groenten zoals artisjokken, alfalfa spruiten, broccoli, wortelen, okra, uien en spinazie zijn ook aanbevolen. Vruchten --- waaronder abrikozen, bramen, kersen, veenbessen en ananas --- kan worden gegeten met mate.

Bloedgroep B

Personen met een type B bloed hoeft niet voorkomen dat het eten alle zuivelproducten. Ze kunnen de meeste vlees eten met mate, en zijn in staat om te genieten van een grotere verscheidenheid van voedsel dan de bloedgroep A persoon.

Lam, wild, kalfsvlees, kaviaar, mahi mahi, coquilles en tilapia worden allemaal genoemd als heilzaam voedsel voor dit type bloed en zijn goede bronnen van proteïne. Macadamia noten kunnen ook worden gegeten. Eieren worden feta kaas en kwark ook toegestaan.

De beste groenten voor het type B bloed onder andere avocado, broccoli, bieten, kool, bloemkool, aubergine en yams. Vruchten zoals bananen, veenbessen, vijgen, druiven en papaya zijn allemaal goede voedingskeuzes.

Bloedgroep AB

Een persoon met de bloedgroep AB moet een soortgelijke dieet om zowel A en B. volgen Als dit je bloedgroep, combineer het voedsel lijsten voor de types A en B. Echter, eet minder eiwitten dan nodig is door het type B bloed, en sprokkelen de meerderheid van het uit plantaardige bronnen.

Bloedgroep O

Bloedgroep O mensen worden beschouwd als de "vleeseters" van de samenleving. Ze hebben dunner bloed en sterker immuunsysteem, zodat ze minder dieet beperkingen dan andere soorten bloed.

De bloedgroep O dieet kan omvatten vlees zoals rund, buffel, lamsvlees, kalfsvlees, wild, kabeljauw, heilbot, regenboogforel, red snapper en tilapia als belangrijke bronnen van proteïne. Mozzarella kaas en niet-vette zure room zijn ook toegestaan. Toch moet het type O bloedgroepen niet eten pasta.

Plantaardig eiwit moet komen van pinto bonen en black-eyed peas. Andere groenten die zijn toegestaan ​​onder andere artisjokken, avocado's, broccoli, bloemkool, selderij, spinazie en kool. U kunt ook eten vijgen, pruimen.