Aanbevolen Foods voor de Bloedgroep Dieet

by Gerald May 13

Aanbevolen Foods voor de Bloedgroep Dieet

De fundamentele doelstellingen van de "bloedgroep dieet" zijn om te springen start de stofwisseling, keep it going strong, en eet voedsel compatibel met uw bloedgroep. Voedingsmiddelen worden afgebroken door bloedgroepen en opgenomen in categorieën, waaronder heilzaam voedsel, "neutraal" voedsel en voedingsmiddelen die moeten worden vermeden.

Onderliggende principes

Joseph Christiano, een natuurgeneeskundig arts en auteur van "Blood Types, Body Types en U," beweert dat je een dieet dat je bloedgroep een aanvulling zou moeten eten. Volgens Dr Christiano, dit is omdat elke bloedgroep heeft specifieke kenmerken die het mogelijk maken een persoon om te eten, te verteren en te assimileren zijn voedsel op een specifieke manier, en dat het niet volgen van dit dieet kan leiden tot voedsel moleculen om zich te lijmen aan het spijsverteringsstelsel , veroorzaakt gezondheidsproblemen.

Bloedgroep A

Mensen met de bloedgroep A worden gekenmerkt door zeer dikke bloed stroomt door hun aderen. Deze mensen moeten voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten en kanker te eten.

Vlees zoals kabeljauw, zeeduivel, regenboogforel, tilapia en witvis zijn allemaal aanvaardbaar als eiwitbronnen voor het type A persoon. Zuivel keuzes omvatten sojamelk en soja kazen.

Plantaardige eiwitbronnen bevatten zwart-eyed erwten, groene bonen en pinto bonen. Pompoenpitten en rode pinda's kunnen ook worden gegeten als aanvullende bronnen van eiwitten.

Groenten zoals artisjokken, alfalfa spruiten, broccoli, wortelen, okra, uien en spinazie zijn ook aanbevolen. Vruchten --- waaronder abrikozen, bramen, kersen, veenbessen en ananas --- kan worden gegeten met mate.

Bloedgroep B

Personen met een type B bloed hoeft niet voorkomen dat het eten alle zuivelproducten. Ze kunnen de meeste vlees eten met mate, en zijn in staat om te genieten van een grotere verscheidenheid van voedsel dan de bloedgroep A persoon.

Lam, wild, kalfsvlees, kaviaar, mahi mahi, coquilles en tilapia worden allemaal genoemd als heilzaam voedsel voor dit type bloed en zijn goede bronnen van proteïne. Macadamia noten kunnen ook worden gegeten. Eieren worden feta kaas en kwark ook toegestaan.

De beste groenten voor het type B bloed onder andere avocado, broccoli, bieten, kool, bloemkool, aubergine en yams. Vruchten zoals bananen, veenbessen, vijgen, druiven en papaya zijn allemaal goede voedingskeuzes.

Bloedgroep AB

Een persoon met de bloedgroep AB moet een soortgelijke dieet om zowel A en B. volgen Als dit je bloedgroep, combineer het voedsel lijsten voor de types A en B. Echter, eet minder eiwitten dan nodig is door het type B bloed, en sprokkelen de meerderheid van het uit plantaardige bronnen.

Bloedgroep O

Bloedgroep O mensen worden beschouwd als de "vleeseters" van de samenleving. Ze hebben dunner bloed en sterker immuunsysteem, zodat ze minder dieet beperkingen dan andere soorten bloed.

De bloedgroep O dieet kan omvatten vlees zoals rund, buffel, lamsvlees, kalfsvlees, wild, kabeljauw, heilbot, regenboogforel, red snapper en tilapia als belangrijke bronnen van proteïne. Mozzarella kaas en niet-vette zure room zijn ook toegestaan. Toch moet het type O bloedgroepen niet eten pasta.

Plantaardig eiwit moet komen van pinto bonen en black-eyed peas. Andere groenten die zijn toegestaan ​​onder andere artisjokken, avocado's, broccoli, bloemkool, selderij, spinazie en kool. U kunt ook eten vijgen, pruimen.

Comments

Vertel ons wat je denkt, we graag uw mening horen!
Gerelateerde berichten

Eet voor je bloedgroep dieet

Volgens Dr Peter J. D'Adamo, eten volgens je bloedgroep is duizenden jaren oud. Het onthult wat uw voorouders aten en wat het best aansluit op uw lichaam. Bloedgroep toont welk voedsel zal het lichaam weer gezond en houdt het lichaam op zijn ideale g

Vermogen Foods voor de Abs Dieet

"The Abs Diet" is een boek geschreven door David Zinczenko, hoofdredacteur van Men's Health Magazine. Het dieet is gericht op eating 5:55 keer per dag. Het bevordert ook het eten van magere eiwitten en snijden geraffineerde koolhydraten uit

Acceptabel Foods voor het Atkins-dieet

De onderste regel met betrekking tot voedingsmiddelen die aanvaardbaar is om te eten op het Atkins-dieet zijn, is dat ze extreem laag in koolhydraten moeten zijn. Voorstanders van dit plan geloven als mensen consumeren een overmatige hoeveelheid kool

Aanbevolen Foods voor Baby

Het hebben van een baby is een grote verantwoordelijkheid en het verhogen van een gezond te zijn vraagt ​​veel tijd en zorg. Een van de belangrijkste manieren om te houden van uw baby groeit en zich ontwikkelt normaal is om goede voeding te voorzien.

Aanbevolen Foods voor hoge bloedsuikerspiegel

Glucose of suiker, wordt door de cellen in het lichaam energie. Het hormoon insuline helpt meestal proces suiker en de controle van glucose in uw bloed, maar de hoeveelheid suiker in uw bloed kan opbouwen als je lichaam stopt met het maken van insuli

Hoe om te eten Recht voor je bloedgroep

De Eet goed voor uw type, ook wel bekend als The Blood Type Diet, werd gemaakt door Dr. Peter D'Adamo, wiens onderzoek leidde hem tot de conclusie dat bepaalde soorten voedsel zijn meer gunstig zijn voor een specifiek type bloed dan anderen. Dr D'Ada

Goed Groenten voor het Atkins-dieet

Het Atkins-dieet het ontsteken van de low-carb dieet rage in de Verenigde Staten in de jaren 1970. Volgens Kathleen Goodwin, RD, ongeveer 25 miljoen Amerikanen vandaag de dag zijn op koolhydraatarme diëten op een gegeven moment. Het Atkins dieet begi

Weight Loss Foods voor Bloedgroep A

De Bloedgroep Dieet is gebaseerd op een boek geschreven door Peter D'Adamo, ND, een natuurgeneeskundige arts, die stelt dat je bepaalde voedingsmiddelen moet consumeren op basis van je bloedgroep. D'Adamo stelt dat bepaalde voedingsmiddelen, wanneer

AB Bloedgroep Dieet Foods

Hoewel de bloedgroep dieet is onder de loep genomen door sceptici, schepper en arts Peter D'Adamo beweert de voeding is essentieel voor een gezond leven. Het dieet bestaat uit het plannen van uw maaltijden op basis van uw bloedgroep. D'Adamo stelt da