Aanbevolen Dieet voor het verminderen van gewicht & Cholesterol

Volgens de American Heart Association, een verhoogd cholesterolgehalte plaatst u op een hoger risico voor het ontwikkelen van een willekeurig aantal hartaandoeningen, met inbegrip van zowel een hartaanval en een beroerte. Verhoogd cholesterolgehalte gaan vaak hand in hand met verhoogde gewicht, dus de ideale aanpak is een dieet dat u zal toelaten om een ​​paar kilo te laten vallen, terwijl het verbeteren van uw cholesterol profiel. Gelukkig voor lijners die lijden aan deze aandoening, de American Heart Association heeft de voeding en voeding advies aan een hart-gezonde benadering van het cholesterolgehalte en het gewicht te laten vallen gelijktijdig bieden.

AHA Dieet

Volg een vetbeperkte, zoutarm dieet met de nadruk op de consumptie van plantaardig voedsel om gewicht te verliezen, terwijl het verbeteren van uw cholesterolgehalte. Volgens de American Heart Association, moet je ernaar streven om uw inname van verzadigde vetten en transvetten te beperken terwijl ze het grootste deel van uw vet calorieën uit hart-gezonde onverzadigde vetten. Onverzadigde vetten kan helpen om een ​​positieve invloed op uw cholesterolgehalte door het bevorderen van een toename van HDL (de "goede" cholesterol), samen met het helpen om u volledig uit maaltijden voelen, het verminderen van de kans dat je zal bedriegen op uw dieet uit pure honger. Beyond gericht op meer goede vetten te consumeren, moet je ook proberen om vis te eten minstens twee keer per week om uw consumptie van omega-3 vetten, een speciaal soort vet dat kan helpen om uw cholesterolgehalte te normaliseren en helpt je om gewicht te verliezen te verhogen. Ten aanzien van koolhydraten, moet je doel zijn om te eten zo veel voedzame voedingsmiddelen uit planten, granen en groenten als je kunt, terwijl het minimaliseren van uw consumptie van voedselarm koolhydraten zoals suikers en geraffineerde meel. Minstens de helft van uw dieet moet bestaan ​​uit granen, fruit en groenten, dus vul je bord omhoog bij elke maaltijd te zorgen dat u dit niveau van verbruik te voorzien. Doel om natrium en cholesterol in uw voeding te tellen als goed, op zoek naar minder dan 2,300mg natrium per dag en onder 300 mg cholesterol te eten.

Op dieet tips

Houd een dagboek voedsel om u te helpen bijhouden van uw totale calorieën, cholesterol-inname en de inname van natrium bij dit dieetbenadering eerste begin te houden. Schrijf het voedsel dat je verbruikt, samen met het aantal calorieën en de hoeveelheid cholesterol en natrium die in het voedsel zitten. Hoewel dit lijkt misschien vervelend, eigenlijk met een visuele registratie van het voedsel dat je eet de hele dag door kan je helpen om te begrijpen hoe gezond (of anderszins) van uw huidige dieet is. Het kan ook helpen om eetbuien te stoppen, omdat de wetenschap dat u zal moeten goed zijn voor elke gram die gaat in je mond kan helpen om u ervan te weerhouden strikt eten uit verveling.