7 Day Detox Diets

Vanwege de moderne technologie hebben we nu de mogelijkheid om de tijd die het kost om te bereiden onze maaltijden te verlagen. We hebben ook verwend geworden door betere manieren van reinigen van onze huizen en onszelf te transporteren van de ene plaats naar de andere. Door deze mogelijkheid om meer gezond leven we hebben ook gifstoffen die kunnen krijgen in het lichaam en een verzwakking van ons immuunsysteem, waardoor ziekten en kwalen. Het is uiterst belangrijk het lichaam wordt vaak detoxed. Een zevendaagse reinigen is een begin.

Eliminatie

Wanneer ontgiften van het lichaam, eliminatie heeft twee doelen: eiminating afvalstoffen uit het lichaam en het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen uit onze voeding. De komende zeven dagen zal een uitdaging zijn voor u, vooral als je niet een detox eerder hebben gehad. Eerste, wilt u ervoor zorgen dat u veilig invoeren van een detox dieet. Ofwel de dag voor en de eerste dag van uw dieet, zich te onthouden van alle vlees, frisdrank, koffie en thee. Elimineren van deze voedingsmiddelen zal de spijsvertering te vergemakkelijken overweegt het werkt niet zo hard aan vlees en complexe suikers verteren. U wilt ook om te helpen het spijsverteringsstelsel van giftige stoffen uit het lichaam te elimineren. Er kunnen jaren van slijm opbouw die is uitgehard. Daardoor kan deze opbouw gedeelten van het spijsverteringskanaal blokkeren. Het zal meer dan zeven dagen duren tot jaren van opbouw te elimineren. In zeven dagen, maar u kunt het systeem om te beginnen zelf reinigend krijgen. Overweeg een meer langdurige detox dieet in de toekomst.

Tijdens de komende zeven dagen een zeer goedkope, maar effectieve reiniging is een zoutwater reinigen. Kook 4 kopjes water en voeg 2 theelepels zeezout. Gebruik geen gejodeerd zout. Het beste is om ongeraffineerd zeezout gebruiken. U kunt deze kopen bij veel reformwinkels. Laat het mengsel afkoelen en drinken al 4 kopjes. U ontvangt een stoelgang algemeen ervaren binnen 60 minuten. Doe dit dagelijks voor de volle zeven dagen.

De komende zeven dagen

Je hebt veel verschillende soorten detox diëten om uit te kiezen. Twee van de meest populaire en minder duur zijn sap diëten en rauwe groenten en fruit diëten. Als u wilt dat een agressieve detox, kan je op een zevendaagse sap detox. Een sap detox is agressiever omdat de spijsvertering niet hoeft te werken om vast voedsel te verteren. Een rauwe groenten en fruit dieet zal bestaan ​​uit alle vruchten en groenten die je kunt eten, maar ze moeten ongekookt zijn.

Voor uw sap dieet, zult u alleen vers fruit en groentesappen te drinken. U kan ofwel investeren in een sapcentrifuge, of zijn er lokale smoothie winkels die kan eventueel sap bepaalde groenten en fruit voor u. De eerste drie dagen zijn typisch de meest uitdagende meeste. Vind je jezelf moe bent of wat licht in het hoofd. Dit is slechts de toxines worden geëlimineerd. Het is uiterst belangrijk dat u veel water te drinken om te helpen spoelen van de gifstoffen. Ook onthouden van zwaar werk en lichaamsbeweging tijdens deze periode. Het lichaam is genezing en het maximaliseren van de voedingsinname. Je wilt niet te over-spanning het lichaam.

Het invullen van het Dieet

Het invullen van een detox dieet is net zo belangrijk als beginnend het. U wilt niet naar de achtste dag doorbrengen jezelf volproppen van gekookt vlees en junk food. Uw lichaam zal het niet leuk. Niet te vergeten je mist de voordelen van het detox dieet. Op de achtste dag moet je ontspannen, energieker voelen en gefocust. Breng die dag het eten van een warme vegetarische maaltijd als je een rauwe groenten en fruit dieet kozen. Als je het sap dieet koos, integreren rauwe groenten en fruit in uw dieet. Op de negende en 10 dagen dat je zou moeten zijn om veilig terug te gaan naar het eten van gekookt vlees en verwerkte voedingsmiddelen, maar zorg ervoor dat je dat doet met mate in staat. Naar aanleiding van deze acties zal u toelaten om een ​​veilig en heilzaam reinigen hebben. Natuurlijk, voordat u een nieuw dieet, snel te starten of te reinigen, raadpleeg dan eerst uw arts.