3 Soorten Peulvruchten

3 Soorten Peulvruchten

Peulvruchten zijn planten met zaden die in peulen ontwikkelen. Ze bevatten veel eiwitten met een scala aan vitaminen en mineralen en zijn een nietje voor bepaalde vegetariërs. De zaden van vlinderbloemigen planten worden gewoonlijk gegeten door mensen, terwijl de bladeren van de plant vaak aan dieren zoals paarden en runderen. Peulvruchten kunnen verse gegeten worden, gedroogd of gekookt en hebben een lange houdbaarheid.

Bonen

Beans zoals groene bonen en lima bonen zijn van de meest geteelde peulvruchten in een achtertuin tuin. Het aantal bonen rassen worden geteld in de duizenden en sommigen beschouwd delicatessen in restaurants rond de wereld. Jansbroodaanplantingen in twee vormen: struik of paal. Bonen kunnen worden ingeblikt, ingevroren of worden opgeslagen in een koele en droge plaats.

Erwten

Erwten worden geproduceerd in peulen die evenals zijn gepeld in eetbare peulen zoals peultjes of sugar-snaps. Erwten zijn rijk aan vitaminen A, C, thiamine, foliumzuur, ijzer en fosfor en zeer laag in calorieën. Peultjes zijn ook rijk aan calcium, maar niet zo rijk aan eiwitten zoals bonen zijn. Bevroren erwten behouden hun voedingswaarde en smaak, terwijl ingeblikte erwten hebben de neiging om een ​​beetje van hun smaak verliezen als gevolg van de verwerking in blik. Erwten mogen niet droog worden opgeslagen als het suikergehalte gaat naar zetmeel.

Linzen

Linzen zijn kleine zaden gekweekt in peulen. Elke pod bevat een of twee linzenzaad van een ronde of ovale vorm. Linzen zijn populair ingrediënt van soepen en stoofschotels en ze absorberen en smaken van kruiden behouden goed en snel koken. Dit soort zaad is rijk aan vezels, die bekend staat om het cholesterolgehalte te verlagen. Linzen ook helpen om de bloedsuikerspiegel te houden van stekelige. Hoog in ijzer, linzen helpen verhogen van energie en je stofwisseling.

Pinda's

Hoewel pinda vaak beschouwd als een moer, die in feite een peulvrucht. Pinda's groeien onder de grond, terwijl noten aan de bomen groeit. Pinda's zijn rijk aan eiwitten en bevatten veel mineralen zoals mangaan, koper, magnesium, ijzer, fosfor, kalium, zink, selenium en tryptofaan. Pinda's worden gebruikt voor het maken van pindakaas en pinda olie gebruikt voor koken.

Sojabonen

Sojabonen, wanneer het wordt gebruikt, kan helpen om lager LDL-cholesterol. Volgens de elementen voor de gezondheid, kan een dagelijkse inname van 25 gram soja-eiwit cholesterol te verlagen met 6 procent. Ingrediënten in sojabonen worden ook verondersteld om de consument te beschermen tegen sommige vormen van borstkanker en prostaatkanker.