28 Day Detox Dieet

Om flush gifstoffen te helpen weg, kunt u overwegen een ontgifting dieet plan. Dit plan omvat het veranderen van uw eetgewoonten, het nemen van kruiden en supplementen, begint met sporten, en het maken van andere eenvoudige veranderingen in je levensstijl. Op het einde, kan een detox dieet helpen verhogen van energie en uithoudingsvermogen, het verbeteren van de spijsvertering, duidelijkere huid bevorderen, allergieën te verminderen, verbeteren de concentratie en mentale helderheid, en, simpel gezegd, maak je beter dan nieuw voelt.

Aan de slag

Gemiddeld 28 dagen is de perfecte tijd voor een detox dieet plan. Op deze manier ga je door het proces in een langzamer tempo en niet shockeren of overweldigen uw lichaam.

Begin met je omgeving. Controleer uw oven filters om ervoor te zorgen dat ze schoon zijn en vrij van stof en ander vuil. Zorg ervoor dat uw tapijten te reinigen zijn en er is geen schimmel opbouw. Je zou willen investeren in een luchtzuiveringsinstallatie.

De 28 Day Detox Plan bevat drink heel veel water. Zorg ervoor dat uw keukenkraan heeft een waterfilter en altijd drinken en opslaan van uw water in een schone, glazen containers.

Oefening is de sleutel. Ontwikkelen en beginnen met een oefening routine die je gemakkelijk kunt volgen en vasthouden aan zoals wandelen, aerobics, zwemmen of wat je je comfortabel voelt.

Plan je menu voor de komende 28 dagen. Dit zal u helpen zich aan uw dieet en maken het proces gemakkelijker te volgen.

Wat er op het menu

Tijdens je detox dieet programma, wat je eet is het belangrijkste ingrediënt voor succes.

Vers is het beste. Uw maaltijden moeten omvatten 1-2 porties verse groenten en fruit per dag. Biologisch geteelde voedingsmiddelen worden aanbevolen, maar een beetje duurder.

Vezelrijk. Fiber absorbeert of bindt met schadelijke toxines in het spijsverteringskanaal, en helpt voeren ze uit het lichaam. Dus, eet veel groene, groene groenten!

Gezonde voeding. Er zijn veel voedingsmiddelen die u kunt eten tijdens je detox dieet. Deze omvatten fruit, groenten, vis, rijst, en kruidenthee.

Elimineer de vijand. Je moet cafeïne, suiker, alcohol, witte bloem, zuivelproducten, en geraffineerde zetmeel te vermijden. Vermijd ook voedingsmiddelen gemaakt met chemische toevoegingen, kunstmatige smaakstoffen en iets dat zijn hoog in vet.

Minder rood vlees. Omvatten meer vis en kip in uw dieet plan.

Lemon is onze hulp. Houd je lever schoon door het drinken van vers citroensap eerste wat elke ochtend als de maag leeg is.

Voeg een Detox Cleansing Program in het Plan

Er zijn verschillende commerciële detox reinigingsproducten op de markt. De meeste zijn verkrijgbaar bij uw lokale health food winkel. Deze steun in de totale detox proces en verbeteren van de algemene resultaten. Meestal, uw winkel koopt detox reiniging kit wordt geleverd in een proces van vier stappen. Stap één reinigt de dikke darm van giftige opbouw. Stap twee vult vriendelijke bacteriën in de darmen. Stap drie ontgift het lichaam, zoals de lever, nieren en het bloed. Stap vier vult antioxidanten en essentiële voedingsstoffen verloren als gevolg van vervuiling lichaam.

Ken de Bijwerkingen van Detox Diets

Een van de meest voorkomende bijwerkingen is hoofdpijn binnen de eerste paar dagen van het programma. Dit komt door de plotselinge verwijdering van cafeïne. Geleidelijk verminderen van de hoeveelheid cafeïne voorafgaand aan het starten van een detox dieet programma wordt aanbevolen om te helpen verminderen - of hoofdpijn te voorkomen.

Andere vaak voorkomende bijwerkingen zijn een periode met diarree. Dit komt door uitdroging en verlies van elektrolyten. Met elke belangrijke verandering in levensstijl van een persoon er gaat duidelijk een periode van prikkelbaarheid. Net onderhouden gefocust en probeer te visualiseren hoe goed je zal voelen - en zien - als het programma is voltooid.

Take Care op Uw Detox Dieet

Zorg ervoor dat u een arts of medische professional te raadplegen voordat u begint met een soort dieet. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding moet niet gaan op een detox dieet. Ook mensen met bloedarmoede, eetstoornissen, diabetes, nierziekten, kanker en andere chronische aandoeningen moet niet proberen een detox dieet, tenzij met toestemming van hun arts. Als u op noodzakelijke medicijnen, moet je blijven gebruiken zoals voorgeschreven door uw 28-dagen programma.