21 Day Cleansing Diet

De 21 Day Cleansing Diet is ook bekend als de Quantum Wellness Cleanse, gecreëerd door de gezondheid en wellness expert Kathy Freston. Dit reinigen opgedaan mainstream aandacht toen Oprah Winfrey bekrachtigde de veganistische detoxificatie programma. De Quantum Wellness Cleanse kunt u de behoeften van voedsel te overtreffen en zich alleen richten op de behoeften.

Reinigen

De 21 Day Cleanse richt zich op gezonde, gezond voedsel en elimineert vijf belangrijke voedingsmiddelen uit de voeding. Drie weken lang, je bent te geven alcohol, suiker, gluten, cafeïne en dierlijke producten. Freston benadrukt bewust eten, die volledig op de hoogte van wat er in ons lichaam, waar het vandaan komt en waarom we consumeren. In een artikel in The Huffington Post, Freston zegt, "zitten om te eten is een elementair onderdeel van elke dag en wat we kiezen op ons bord te zetten heeft gevolgen, niet alleen voor ons fysieke welzijn, maar ook voor ons geestelijk welzijn . '

Voordelen

De inherente en duidelijke voordelen van het reinigen zijn om het lichaam van gifstoffen die zich ophopen als gevolg van slechte gewoonten, slechte eten en verontreinigende stoffen in het milieu te ontdoen. Omdat deze toxinen bouwen, de energie nodig is om ze op natuurlijke uitzetting neemt het tol op het lichaam, terwijl een detoxificatie programma vergemakkelijkt de uitzetting proces. Freston legt de voordelen: "Het reinigen zorgt voor een nieuwe start Het is als een vakantie, een uitstel van onze oude en vermoeide manieren ... een kans om kick start een momentum van bewustzijn en genezing.."

Foods

Dokter Benjamin Kim van DrBenKim.com somt enkele van de beste natuurlijke voeding voor het reinigingsproces. Deze voedingsmiddelen zijn onder andere: sla, avocado's, tomaten, komkommers, selderij, wortelen, uien, maïs, zoete aardappelen, pompoen, watermeloen, honingdauw, meloen, peren, appels, bananen, mango's, rode bieten, paprika, broccoli, bloemkool, kool, asperges, papaja, perziken, pruimen, nectarines, druiven, kokos, sinaasappelen, grapefruit, bosbessen, frambozen en bramen.

Voorbeeld Maaltijden

Oprah.com noemt een typische dagelijkse maaltijd plan voor het reinigen:

Ontbijt
Glutenvrije toast met natuurlijke pindakaas of amandel boter en thee

Lunch
Quinoa met tofu en plantaardige roerbak
Salade met verse groenten

Snack
Soja yoghurt met bosbessen en amandelen

Diner
Soja hamburger
Salade met avocado
Linzensoep

Waarschuwingen

Het beste is om langzaam te verlichten je een weg naar de zuivering. De week voorafgaand aan het starten van de reiniging, langzaam ween uzelf van cafeïne, suiker en alcohol. Een abrupte verandering in dieet kan extreme prikkelbaarheid, braken en vermoeidheid veroorzaken. Raadpleeg uw arts voordat u begint met het reinigen programma om ervoor te zorgen dat het veilig is voor uw specifieke behoeften en levensstijl.