Øre & Næse Trængslen Home Retsmidler

Øre og næse overbelastning kan gøre dit liv lidt elendigt mens tilstanden varer. Overbelastede ører gør det vanskeligt (endda umuligt) at høre samtaler; Du hører måske popping eller skrattelyde; Der kunne endda være en smule smerte. Nasal eller næse, gør det vanskeligt at ånde og søvn overbelastning; du kan endda se, at din mad smager intetsigende. Hvis du lider af en af ​​disse betingelser, kan du prøve et hjem afhjælpe for at afhjælpe det.

Hjem Løsning for Ear Overbelastning

Ophavsmanden, er øre overbelastning forårsaget af en underliggende bakterieinfektion i øregangen. Til at lette dit øre overbelastning, brug varme. Anvend varme til øret ved hjælp af et varmt vand flaske fyldt med varmt vand, ved hjælp af et håndklæde dyppet i varmt vand, eller ved at bruge en varmepude. Vær omhyggelig med ikke at opvarme vandet for varmt; det skal være behageligt varmt. Væsentlige, behandle vandet ligesom badevandet; må ikke nedsænkes øret, indtil temperaturen er lige højre. Heat arbejder for at hjælpe øre overbelastning ved at øge blodgennemstrømningen i området. Dette fremmer mere infektionsbekæmpende hvide blodlegemer.

Ud over at bruge varme, prøve at åbne munden bred og gaben. Ifølge Midwestheadaches.com kan øre overbelastning resultatet, når det eustakiske rør bliver blokeret (helt eller delvist). Gaben, synke eller åbne munden op så bredt som du kan kontrakter muskler placeret i halsen, der hjælper med at regulere åbningen af ​​det eustakiske rør i ørerne. Hvis din overbelastning er mindreårig, gaben, synke eller åbne munden op bred kan aflaste.

Tilstoppet næse Hjem Løsning

For at lette tilstoppet næse, bruge en pære sprøjte (de blå, gummi, tåre-drop-formede ting), varmt vand og salt. For at gøre blandingen, rør 1 tsk. salt i to kopper varmt vand (sikre, at vandet ikke er for varmt). Fyld pære sprøjte ved at klemme den og dyppe den i blandingen, og derefter slippe den under vandet. Når pæren sprøjten fyldes, læne over en vask, skal du indsætte spidsen af ​​sprøjten ind i din næse, og forsigtigt sprøjte opløsningen op i næsen. Hvor hårdt er du nødt til at presse sprøjten er et spørgsmål om præference; Nursesnotebook.com foreslår at eksperimentere med forskellige tryk for at finde, hvad der rydder din nasal passage ud bedst.

Derudover, ligesom varme arbejdet for at rydde øre overbelastning, varme arbejder for at rydde nasal overbelastning. Drikke varme drikkevarer, såsom te og kylling bouillon. Hold din næse over dampen fra drikken at hjælpe med at rydde din næse. Desuden kan skære løg og vejrtrækning i aroma fra løgene få din næse til at begynde at løbe, og derved reducere nogle nasal overbelastning.